De therapeut


Hallo en welkom op mijn website!

 

Ik ben Lizette van der Meij, gehuwd, moeder van 3 kinderen. Ik heet u welkom in mijn praktijk, waar ik met veel liefde en inzet cliënten behandel met natuurgeneeskundige therapieën.

 

Ruim 20 jaar geleden kwam ik door een persoonlijke situatie in aanraking met natuurgeneeskunde.

 

Dit was voor mij het begin van een kennismaking met een wereld vol nieuwe inzichten en kennis, die mij heeft geïnspireerd tot het volgen van de 4-jarige opleiding tot gezondheidstherapeut /natuurgeneeskundig therapeut aan de Europese Academie te Maastricht. In mijn praktijk Vita Sana Praktijk voor Natuurgeneeskunde, begeleid ik mensen met allerlei gezondheidsproblemen.

 

In de natuurgeneeskunde staat de hele mens centraal. Wie is deze mens, waardoor zijn de klachten ontstaan en hoe wordt voorkomen dat ze weer opnieuw optreden?

 

In mijn praktijk neem ik ruim de tijd om te luisteren en te observeren. De “zieke”en niet de “ziekte” is het uitgangspunt van de behandeling. Als er voldoende tijd is en de cliënt zijn hart kan luchten, zijn de eerste stappen naar herstel vaak al gezet. Met behulp van een behandelplan waarin meerdere natuurgeneeskundige therapieën worden ingezet, ga ik samen met u als cliënt werken aan een duurzaam herstel, meer gezondheid en vitaliteit.

 

Als therapeut werk ik aanvullend aan de reguliere geneeskunde, indien nodig in overleg met uw behandelend arts.

 

De diverse behandelmethoden en therapieën die ik hiervoor inzet, kunt u vinden op deze website onder het kopje  Behandelingen.

 

 

Ik ben aangesloten bij Vbag en RCBZ en mijn behandelingen worden vergoed volgens de voorwaarden die gelden voor uw ziektekostenverzekering.